Beoordelingen van Onze Toko Groningen

Recente recensies

5.0
Patrick
12 mei 2024

Zeer snel bezorgd ,smaakte goed

Peter Olive
12 mei 2024

Al aan Andrew door gegeven 😀

Esmee
29 april 2024

Helaas ontbraken de toevoegingen in ons maandmenu zoals de sambal, kroepoek etc. De rijst in het vegan menu leek ook niet helemaal gaar te zijn of het was droog. Meerdere keren besteld/ afgehaald inmiddels, maar dus vaker iets ontbrekend of van minste kwaliteit helaas. De mensen zijn super lief en de smaak goed.

Erwin
26 april 2024

Heerlijk gegeten.

Aaricia Frans
26 april 2024

Eten was heerlijk. We hadden een maandmenu voor 2 pers.

Dijksterhuis
25 april 2024

Echt heerlijk eten en een heel lieve bezorger!

Martijn
25 april 2024
Rein
23 april 2024

Zoals altijd: heerlijk gegeten!

Maja
9 april 2024
Tim
7 april 2024

Bestel hier al jaren eens in de zoveel tijd het veganistisch maandmenu. Altijd solid!

Elke Weis
6 april 2024

Heerlijk eten, fijn op temperatuur. Enige minpuntje.. de atjar is niet meegeleverd.

Koert Talens
4 april 2024

Rijstmaaltijd voor 2 personen besteld. Heerlijk gegeten. De lekkerste saté die ik ken. Vlotte bezorging.

Marten
31 maart 2024

Heerlijk eten , goed warm , constante kwaliteit . Ha zo door !

Marten de Haan
30 maart 2024

We misten de Atjar. Bakje komkommerstukjes in zuur misschien? Bestelling was er deze keer supersnel en dat was in het verleden wel eens anders...

Christiaan
26 maart 2024

Helaas was het eten er pas na 1 uur 45 min. Wel echt te lang, ook al is het druk. Gratis stukje spekkoek en welgemeende excuses waren welkom van deze aardige mensen. Maar waar het echt om gaat is natuurlijk het eten. Dit was helaas voor mij niet wat ik had gehoopt. Weinig diepgang en niet de authentieke smaken zoals ik ze in ieder geval ken. Smaken verschillen, maar volgende keer bestel ik weer bij 'die andere toko'.

Jan de Jong
22 maart 2024

Was later dan gevraagd door drukte , werdt daar over gebeld dat het later werdt bezorgd, erg netjes. Blikje drinken is aangeboden, zat helaas niet bij de bestelling maar het eten was echt superlekker.

Jenny
18 maart 2024
AC Elema
10 maart 2024

Heerlijk eten, lekker gekruid en de smaken van de verschillende gerechten passen goed bij elkaar. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marten
5 maart 2024

Een heerlijke nasi rames gehad, uitstekend van smaak en een royale portie .

Martijn
2 maart 2024

Dit keer was de bezorging laat en de sambal en kroepoek ontbraken. Jammer. Verder was het eten heerlijk

Co
2 maart 2024

Super . Ze hebben hebben ons netjes opgebeld dat ze ivm drukte iets later waren. En als complicatie een drankje aan geboden.

Klaas Schut
1 maart 2024

Goed gesmaakt goed op temperatuur tot de volgende keer.

Catharina Van den broek
22 februari 2024
Rein Scholte
22 februari 2024
Mike
18 februari 2024

Het eten was zeer slecht. Niet wat we gewend zijn van jullie. De satesaus was gewoon hard en korrelig. Jullie zijn ons als klant helaas kwijt.

Tineke en Armand
10 februari 2024

Heerlijk gegeten! Veel en lekker!! Tot gauw!

Caitlin
8 februari 2024

Geleverd binnen 45 minuten door een zeer vriendelijke en vrolijke bezorger. Eten was buitengewoon heerlijk, de rendang was echt om je vingers bij af te likken. Zo fantastisch gekruid. Bami en nasi waar geen enkel ander Chinees of Indonesisch restaurant tegen op kan. Grote porties ook, we hebben allebei twee borden vol op gegeten en hebben nog genoeg over voor restjes. Wij komen hier zeker nog eens terug! Dank je wel!

Edwin Smit
4 februari 2024

Ik ben normaal gesproken niet zo van het beoordelen maar we hadden inmiddels een keer of 4 erg lekker gegeten dus ik dacht tijd voor een beoordeling. Naast het lekkere eten is het personeel erg vriendelijke en oplossingsgericht.

Richard
1 februari 2024

niet normaal lekker

Elso Kwak
1 februari 2024

Waarom is er geen varkensvless sateh? Smaak kon beter. Bezorging veel te laat, maar gratis "drink" gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel Kock
29 januari 2024

Goed en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie Zandstra
28 januari 2024
Paul Houwing
25 januari 2024

Altijd grote smakelijke porties , niet al te duur ,prima bediening, kortom top !

Marleen
21 januari 2024

Super lekker. En super netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
20 januari 2024

Verbeterpunten zijn er niet. De kwaliteit is altijd zeer goed. Alles is heerlijk en de bezorging gaat altijd uitstekend. Het eten is zeer heet als het aankomt. Wij zijn echt heel tevreden en zullen zeker vaker gaan bestellen bij deze Toko

evu
15 januari 2024

Het eten is super (zie de 5 *****). De 'temperatuur' van het eten is de laatste paar keren niet optimaal geweest, m.a.w. teveel afgekoeld op het moment, dat het aan de deur werd afgeleverd (zie de 3***); misschien waren we het laatste afleveradres 'in de rij'. Hopelijk de volgende keer (die zeker gaat komen) een lekkere warme maaltijd;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
14 januari 2024

Hoge kwaliteit, geweldig eten! Elk gerecht had een andere en heerlijke smaak, niet de eenheidshap die je soms krijgt bij Oosters eten. Aanrader: bellen als het lang lijkt te duren (bij ons ging er iets mis met de bezorging - na een telefoontje kwam het snel)

Martin Nevels
12 januari 2024

Prima verzorgd, op tijd en uiteraard weer erg lekker allemaal!

Aram
8 januari 2024
Marten
6 januari 2024

Heerlijke Nasi Rames met sate , goed gekruid, ruim voldoende.

Karst
6 januari 2024

Beste bezorging en eten is altijd super lekker.

Lwijma
29 december 2023

Heerlijk eten

RP
26 december 2023
Bea dekker
24 december 2023

Heerlijk eten besteld. We hebben gesmuld. Deze toko is een aanrader.

Hc
23 december 2023

Ook het vega menu bleek heerlijk!

coba
22 december 2023

Super lekker. Niet te vergelijken met de lokale chinees , Maar veel beter

Harry
20 december 2023
Amy
14 december 2023

Vegan menu besteld, maar ipv van vegan/cassave kroepoek was het kroepoek met garnalen. Echt heel slecht ! Zeker omdat er meerdere keren is aangegeven dat alles vegan moest zijn. Dit soort fouten mogen niet gemaakt worden.... Wat als ik allergisch was? Helaas kwam ik er pas na een paar achter. Dus als ik straks ziek word weet ik waardoor ... :(

Elke Weis
10 december 2023

Het was weer heerlijk! Bedankt voor de heerlijke sambal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
4 december 2023
G. de Jonge
3 december 2023

Lekker Indisch eten. Grote porties. Helaas was de sate van varkensvlees al voor 17.30 uur uitverkocht.

Maja
3 december 2023
Johnny
30 november 2023

Heerlijk gegeten grote menu Zeker nog een keer bestellen Top bedrijf

Jos
30 november 2023

Heerlijk eten!

Co
30 november 2023

Super lekker. En eten was nog heet toen het bezorgd was.. Zeker een aanrader

Tuinstra
27 november 2023
Betty
26 november 2023

Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
25 november 2023

Smaakt goed grote portie,s en snel gebracht

M
25 november 2023

Het eten was erg slecht. De kip was niet meer goed, het rook enorm bedorven. De geur was moeilijk uit de huiskamer te krijgen. We hebben allen buikklachten gehad vannacht. Het overige eten was zo zout dat je de smaak van het eten niet meer proefde. Erg tegenvallend, andere keren was het heerlijk.

Marianne Johannes
25 november 2023

Zeker geen verbeterpunten. Hebben maandmenu vlees groot besteld. Voor de 1ste keer. Volgende keer weer. Zeer smaakvol. Werd heel snel bezorgd

Fanne
20 november 2023

Ik was helaas niet tevreden. Ik vind het erg jammer, want ik woon om de hoek en hou erg van Indonesisch, dus ik had graag vaker bij jullie besteld. Tijdens het bestellen werd me niet duidelijk hoe lang het ongeveer zou duren voordat het bezorgd zou worden. Na de bestelling kreeg ik een mailtje dat het na uur bezorgd zou worden. De bezorging kwam echter een half uur te laat. Toen ik belde om te vragen hoe lang het vertraagd zou zijn, kreeg ik de voicemail. De loempia’s vond ik erg lekker en de nasi rames ook. De nasi goreng was helaas behoorlijk aangebrand.

Jos
20 november 2023

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Crijn Lamers
19 november 2023

Geweldig gegeten! De ervaring en passie van de kok zijn zeker te proeven! Mijn complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Spoor
19 november 2023

Het was weer heerlijk !

Lenie
19 november 2023

Heerlijk eten, goede porties. Een aanrader!

M
7 november 2023
Peter Olive
3 november 2023

Het was weer lekker.

Corine
3 november 2023
Alynda
2 november 2023

Zoals altijd erg lekker eten, maar er was geen sambal bij geleverd :( :( Beetje vreemd dat het voor de bezorger lastig was ons huisnummer te vinden, terwijl die duidelijk op google maps staat, maar goed - het eten smaakte daar niet minder om. (Wel door het gebrek aan sambal)

Erwin Java
31 oktober 2023
Marleen
28 oktober 2023

Makkelijk online bestellen en betalen. Het eten was weer heerlijk ! Vriendelijke bezorger en je krijgt per mail bericht over de planning van de bezorging.

auke
21 oktober 2023

zoals altijd perfect op tijd en heerlijk !!!

Martin Nevels
21 oktober 2023

Het was weer prima, zoals altijd. Bedankt!

Jeroen
21 oktober 2023

De kwaliteit is zoals altijd goed maar deze keer 2 opmerkingen: Op het maandmenu veganistisch staat op de site dat er broccoli in de Tahoe belado zit maar er zaten spruitjes in. Deze lust ik niet. Zou fijn zijn als de site actueel is om te bepalen of ik het deze maand wil bestellen. Daarnaast zaten er 2 ministukjes bloemkool in de bloemkool kerrie, bijzonder weinig. Hopelijk de volgende keer wat beter.

Iris
21 oktober 2023
Patrick
20 oktober 2023

Lekker

Sandra Peters
18 oktober 2023

Heerlijk, vers, de bezorging prima, duidelijk mailtjes. Blij met deze keuken 👌🏼

Debbie
16 oktober 2023

Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth
15 oktober 2023

Zoals altijd: heeerlijk!

Antjo
10 oktober 2023

Dit keer ging het helemaal fout bij onze toko. Na de bestelling online te hebben gedaan zou de bezorgtijd 50 to 60 minuten duren. Dit liep uit naar 75 minuten. Weer gebeld. Niet bereikbaar. Antwoordapparaat erop. Uiteindelijk na 2 uur contact gekregen.Toen moest er nog mee begonnen worden. Voor de zekerheid zelf maar in de auto gestapt om het af te halen. De communicatie bij onze toko liep duidelijk niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
10 oktober 2023

Snel geleverd en heerlijk smaakvol eten!

Hans
9 oktober 2023

Altijd heerlijk

Marco
9 oktober 2023

Super snel, super lekker.

Guy
8 oktober 2023

Eten werd een half uur later geleverd. Geen excuses van de bezorger. En de bakjes lekten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
8 oktober 2023

Zoals altijd superlekker eten!! Ook de bezorging is prima!

Nadia
6 oktober 2023

Altijd heerlijk, warm eten. Nog nooit teleurgesteld. Porties zijn top!

simone
1 oktober 2023

Heerlijk eten hele vriendelijke bezorger en de bezorger is een hele mooie lange jongen

Angso Heemstra
30 september 2023

Lekker eten en mooi op tijd bezorgd.

José
29 september 2023

Lekker en gezond voor een ophaalmaaltijd. Een verademing! Iets minder ieder los onderdeel in plastic verpakken misschien nog een verbeterpunt. Vlot bezorgd.

Hans
28 september 2023

Het was weer super

Nb
23 september 2023

Jammie; heerlijk authentiek en meer dan voldoende, snel bezorgd

Eileen
21 september 2023

Ik ben erg tevreden over het vlees/kip menu en de variaties die er in zitten. De sajoerboontjes waren wel aardig smakeloos vergeleken wat ik van jullie ken. Maar ik ben toch tevreden.

Maja
18 september 2023
Schwab
16 september 2023

Ik had als opmerking doorgegeven bij een van de bestellingen of er s.v.p. geen verse paprika in kon worden verwerkt; hier is helaas geen gehoor aan gegeven...

Daphne
15 september 2023
Tim
10 september 2023

Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger! Top kwaliteit

Hankie
8 september 2023
Armand en Tineke
3 september 2023

Heerlijk gegeten!! En op tijd bezorgd! Tot gauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiebe Muntendam
2 september 2023

Ik geniet altijd ontzettend van jullie gerechten, dankjulliewel. Succes met het vinden van nieuwe bezorgers.

Mat
27 augustus 2023