Avaliações de Onze Toko Groningen

Avaliações recentes

5.0
Betty
26 novembro 2023

Het was weer heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
25 novembro 2023

Smaakt goed grote portie,s en snel gebracht

M
25 novembro 2023

Het eten was erg slecht. De kip was niet meer goed, het rook enorm bedorven. De geur was moeilijk uit de huiskamer te krijgen. We hebben allen buikklachten gehad vannacht. Het overige eten was zo zout dat je de smaak van het eten niet meer proefde. Erg tegenvallend, andere keren was het heerlijk.

Marianne Johannes
25 novembro 2023

Zeker geen verbeterpunten. Hebben maandmenu vlees groot besteld. Voor de 1ste keer. Volgende keer weer. Zeer smaakvol. Werd heel snel bezorgd

Fanne
20 novembro 2023

Ik was helaas niet tevreden. Ik vind het erg jammer, want ik woon om de hoek en hou erg van Indonesisch, dus ik had graag vaker bij jullie besteld. Tijdens het bestellen werd me niet duidelijk hoe lang het ongeveer zou duren voordat het bezorgd zou worden. Na de bestelling kreeg ik een mailtje dat het na uur bezorgd zou worden. De bezorging kwam echter een half uur te laat. Toen ik belde om te vragen hoe lang het vertraagd zou zijn, kreeg ik de voicemail. De loempia’s vond ik erg lekker en de nasi rames ook. De nasi goreng was helaas behoorlijk aangebrand.

Jos
20 novembro 2023

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Crijn Lamers
19 novembro 2023

Geweldig gegeten! De ervaring en passie van de kok zijn zeker te proeven! Mijn complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Spoor
19 novembro 2023

Het was weer heerlijk !

Lenie
19 novembro 2023

Heerlijk eten, goede porties. Een aanrader!

M
7 novembro 2023
Peter Olive
3 novembro 2023

Het was weer lekker.

Corine
3 novembro 2023
Alynda
2 novembro 2023

Zoals altijd erg lekker eten, maar er was geen sambal bij geleverd :( :( Beetje vreemd dat het voor de bezorger lastig was ons huisnummer te vinden, terwijl die duidelijk op google maps staat, maar goed - het eten smaakte daar niet minder om. (Wel door het gebrek aan sambal)

Erwin Java
31 outubro 2023
Marleen
28 outubro 2023

Makkelijk online bestellen en betalen. Het eten was weer heerlijk ! Vriendelijke bezorger en je krijgt per mail bericht over de planning van de bezorging.

auke
21 outubro 2023

zoals altijd perfect op tijd en heerlijk !!!

Martin Nevels
21 outubro 2023

Het was weer prima, zoals altijd. Bedankt!

Jeroen
21 outubro 2023

De kwaliteit is zoals altijd goed maar deze keer 2 opmerkingen: Op het maandmenu veganistisch staat op de site dat er broccoli in de Tahoe belado zit maar er zaten spruitjes in. Deze lust ik niet. Zou fijn zijn als de site actueel is om te bepalen of ik het deze maand wil bestellen. Daarnaast zaten er 2 ministukjes bloemkool in de bloemkool kerrie, bijzonder weinig. Hopelijk de volgende keer wat beter.

Iris
21 outubro 2023
Patrick
20 outubro 2023

Lekker

Sandra Peters
18 outubro 2023

Heerlijk, vers, de bezorging prima, duidelijk mailtjes. Blij met deze keuken 👌🏼

Debbie
16 outubro 2023

Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elisabeth
15 outubro 2023

Zoals altijd: heeerlijk!

Antjo
10 outubro 2023

Dit keer ging het helemaal fout bij onze toko. Na de bestelling online te hebben gedaan zou de bezorgtijd 50 to 60 minuten duren. Dit liep uit naar 75 minuten. Weer gebeld. Niet bereikbaar. Antwoordapparaat erop. Uiteindelijk na 2 uur contact gekregen.Toen moest er nog mee begonnen worden. Voor de zekerheid zelf maar in de auto gestapt om het af te halen. De communicatie bij onze toko liep duidelijk niet goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
10 outubro 2023

Snel geleverd en heerlijk smaakvol eten!

Hans
9 outubro 2023

Altijd heerlijk

Marco
9 outubro 2023

Super snel, super lekker.

Guy
8 outubro 2023

Eten werd een half uur later geleverd. Geen excuses van de bezorger. En de bakjes lekten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
8 outubro 2023

Zoals altijd superlekker eten!! Ook de bezorging is prima!

Nadia
6 outubro 2023

Altijd heerlijk, warm eten. Nog nooit teleurgesteld. Porties zijn top!

simone
1 outubro 2023

Heerlijk eten hele vriendelijke bezorger en de bezorger is een hele mooie lange jongen

Angso Heemstra
30 setembro 2023

Lekker eten en mooi op tijd bezorgd.

José
29 setembro 2023

Lekker en gezond voor een ophaalmaaltijd. Een verademing! Iets minder ieder los onderdeel in plastic verpakken misschien nog een verbeterpunt. Vlot bezorgd.

Hans
28 setembro 2023

Het was weer super

Nb
23 setembro 2023

Jammie; heerlijk authentiek en meer dan voldoende, snel bezorgd

Eileen
21 setembro 2023

Ik ben erg tevreden over het vlees/kip menu en de variaties die er in zitten. De sajoerboontjes waren wel aardig smakeloos vergeleken wat ik van jullie ken. Maar ik ben toch tevreden.

Maja
18 setembro 2023
Schwab
16 setembro 2023

Ik had als opmerking doorgegeven bij een van de bestellingen of er s.v.p. geen verse paprika in kon worden verwerkt; hier is helaas geen gehoor aan gegeven...

Daphne
15 setembro 2023
Tim
10 setembro 2023

Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger! Top kwaliteit

Hankie
8 setembro 2023
Armand en Tineke
3 setembro 2023

Heerlijk gegeten!! En op tijd bezorgd! Tot gauw!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiebe Muntendam
2 setembro 2023

Ik geniet altijd ontzettend van jullie gerechten, dankjulliewel. Succes met het vinden van nieuwe bezorgers.

Mat
27 agosto 2023
Hannah
24 agosto 2023

Heerlijk eten, elke keer weer. De nasi is altijd rijkgevuld en de satesaus is perfect! Ook alle andere gerechten zijn altijd goed. Vriendelijke en snelle bezorging en altijd superwarm eten.

Patrick
21 agosto 2023
Marco
18 agosto 2023

Zoals we gewend zijn was het eten weer heerlijk en de bezorging heel snel.

Liesko
13 agosto 2023

Elke keer weer lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Armand
12 agosto 2023

Het eten was heerlijk oom Spencer! We hebben gesmuld!! Tot gauw!

Hc
12 agosto 2023

Het was/is weer super!

P. Wiersma
1 agosto 2023

Twee uur gewacht op bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jurrie
30 julho 2023
Liesko
29 julho 2023

Het was weer heerlijk, zo als altijd. En bezorging ook zo als afgesproken

Tineke
28 julho 2023

Heerlijk gegeten van Gado Gado en Saté. Onzetoko is Mijntoko!

Frances Heijman
24 julho 2023

Als ik er in een vegan Facebookgroep niet over gelezen had, zou ik nooit geweten hebben van deze bezorg- en afhaaltoko, want het zit afgelegen op een industrieterrein. Ik was blij van tevoren online besteld te hebben, want ze hadden het kneiterdruk. Dat bleek niet voor niets, want het eten is heel goed en aangekomen in Bellingwolde (45 min rijden) was het nog warm. Vooral de gado-gado - vaak een wat laffig kleddertje - was echt erg lekker. Het enige jammere vond ik dat de tempeh op was en er had van mij iets meer rijst bij gemogen, maar deze toko is een uitkomst als vegan!!

Bianca Staal-Swarts
22 julho 2023

Altijd heerlijk eten!

Klaas weis
21 julho 2023

Alles prima!!!!

Marie
20 julho 2023

Heerlijk gekruid en authentiek eten. Snelle bezorging.

Thomas
20 julho 2023
Jurrie Lehkamp
17 julho 2023

De pastei kip 2 x was erg droog , buitenkant te lang gebakken, de rest was zoals altijd, voortreffelijk , erg lekker!!!!

Alex
14 julho 2023

ZEER GOED ZOALS ALTIJD!!!

Monique
14 julho 2023

Lekker eten, leuke en vlotte bezorging!

Bartsje
12 julho 2023

Heerlijk eten, echt superlekker! En ruim binnen de tijd bezorgd. Alleen misten we een paar bijgerechtjes bij het maandmenu (zoals tempé en seroendeng), dat was de vorige keer ook al zo.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda Bosman
10 julho 2023

We misten 1x atjar en 1x kentang. De vegetarische nasi zat in 1 bak met de veganistische? Er was 1 dubbelhoge bak met nasi ipv 2.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leon
10 julho 2023

Besteld voor afhalen, alles bevestigd per email. Kom ik bij de afhaallocatie, op tijd, is alles dicht en het bordje met de tekst 'gesloten' voor de deur. Telefonisch niet bereikbaar, aldus onverrichter zake huiswaarts gekeerd. 80 Kilometer voor niks gereden.

sandra
5 julho 2023

Heerlijk, vers en echt Indonesische 👌🏼

Sandra
27 junho 2023

Was Heerlijk, vers 👌

Familie Faber
25 junho 2023
Edwin
23 junho 2023
Patrick
16 junho 2023

Was lekker

Conny
11 junho 2023

Met kop en schouders boven anderen uit!

Evert Jan
5 junho 2023

dit was voor ons de eerste maar zeker de laatste keer hier. Als ik zelf Indisch kook is het stukken beter. Vlak van smaak. te kleine porties.

Martina
4 junho 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

M&M
1 junho 2023

Altijd lekker en snelle bezorging!

Angso Heemstra
29 maio 2023
Lisa
28 maio 2023
Hans
25 maio 2023

Sorry maar het vlees was erg droog en had niet echt de bedachte smaak p, de saté was erg droog. Eerder was de kwaliteit erg goed, nu is hij erg onder de maat. Portie wordt ook erg klein. Stond op dat het een grote maaltijd voor twee was, dus echt niet. Ga maar weer verder zoeken naar een goede toko. Jammer hoor

Tineke en Armand
20 maio 2023

Heerlijk gegeten! Bedankt maar weer en tot gauw!

Hc
18 maio 2023

Zoals altijd: uitstekend. En zeer snelle bezorging

DB
16 maio 2023
Bert
15 maio 2023
Sacha
14 maio 2023

Het eten was heerlijk. Erg goed qua temperatuur ook. Prima verpakt (geen lekkende bakjes). Bezorging netjes, duurde een beetje langer dan we verwacht hadden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rein Scholte
14 maio 2023

Fantastisch lekker eten, snelle en aardige bezorging!

Hennie
12 maio 2023

T smaakte zelfs nog beter dan anders

Maaike
8 maio 2023

Heerlijk eten, super snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
6 maio 2023
Hans
6 maio 2023

Weer top

Patrick
5 maio 2023

Was netjes op tyd ,smaakte goed

Bernard
1 maio 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten, bezorging volgens afspraak. Vriendelijke bezorger en goede kwaliteit eten.

Richard
25 abril 2023

Ik kijk hier altijd heel erg naar uit. Met het hele gezin TOKO eten. Het is ongelofelijk hoe lekker je VEGA en VEGAN kan eten bij ONZE TOKO. Dikke aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
25 abril 2023

beste eten wat je kan bestellen in heel groningen ik geniet er altijd van 0630774154

Charles
22 abril 2023

Weinig eten voor dat geld, had er meer van verwacht.

De Jong
16 abril 2023

Eten was sneller dan we door kregen. Alles was lekker alleen de rijst iets te droog. Verder heerlijk gegeten en best wel veel. TOP!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edske
16 abril 2023

Heerlijk gegeten! Het was weer top!

Janet
14 abril 2023

Heerlijk zoals altijd! Zelfs een extraatje gekregen!

Hc
14 abril 2023

Zoals altijd heel goed

Vos
11 abril 2023

Eten was iets te pittig,maar van goede kwaliteit.Bezorging was super snel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carola
10 abril 2023

Nog niet eerder hier gegeten. Zeker een aanrader! Was erg lekker!!

Amanda
10 abril 2023

Heerlijk gegeten. Eten was ook nog goed warm, omdat het met de auto werd bezorgt.

Koos
5 abril 2023

Weer heerlijk gegeten. Bezorging was precies op tijd. Het is een sterk staaltje om zoveel lekkers te maken en op tijd te bezorgen.

Karin
31 março 2023

Heerlijk gegeten, goed warm en keurig op tijd!

Paul Houwing
31 março 2023

Prima , lekker en veel smaak

Janet
31 março 2023

Was heerlijk!

carien van ´t riet
31 março 2023

Heel lekker, goed warm en vlot bezorgd.

Alynda
31 março 2023

Zoals altijd super lekker eten en snel bezorgd. Van het grote vegan menu kun je met zn 2en eten. Een aanrader!

Emiel Venema
28 março 2023

Het eten voldeed volledig aan de verwachtingen. Smaakte prima!

De Boer
27 março 2023
Karin
26 março 2023

Het eten was heerlijk. Meer dan genoeg voor 1 persoon. Het eten was nog hartstikke heet toen het was bezorgd. Vond alleen anderhalf uur wachten wel erg lang. Verder prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Didy
26 março 2023

Erg lekker, maar.....in de Vegan tas zat een bakje met vlees, dat was niet goed. Nu werd aan alle gerechten getwijfeld of het echt wel vegan eten was. Heel weinig gegeten.

Cornel Vader
26 março 2023

Dank voor het heerlijke eten! Omdat het bedrijf aan de oostkant van de stad is gelegen konden we ook weer snel terugkomen in Veendam in ruim een kwartier. De maaltijden waren goed ingepakt en goed warm. Het was een ontdekking voor ons om zo’n fijne toko in de buurt te hebben!

Arnold Assink
25 março 2023

Voor het eerst besteld. Erg lekker gegeten. Nasi Rames speciaal qua hoeveelheid ruim voldoende. Saté babi in ketjap saus was voor mij wel erg pittig. Eten was goed op temperatuur. Ga vaker bestellen.

Hans
25 março 2023

Was een tijdje geleden maar nog steeds toppie

Susanna botermans
24 março 2023

Altijd heerlijk eten en de bezorging is altijd stipt optijd

hans
24 março 2023

Fantastiche sate alleen jammer dat de sajour er altijd in de pindasaus is vermengd. Al een paar keer vermeld maar nog geen verbetering. Rendang was aan de droge kant

Erik Buitenhuis
20 março 2023

Rundvlees was wat droog, boontjes wat slap en iets te veel zout. Verder was het goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ej
16 março 2023
Gerard
11 março 2023
Mieke
11 março 2023

Heerlijk eten, goeie service

Reinstra
10 março 2023

Niks op aan te merken

Helen
10 março 2023

Bezorging was perfect. Vond het eten Indo kip niet bijzonder. Jammer ! Spekkoek zat een bijsmaak van eten aan en was droog. Sorry niet voor herhaling.

Oiotr szkiluk
10 março 2023

Alleen beetje weinig voor het geld beetje jammer. maar het eten is WEL LEKKER

Harold
10 março 2023
Ellen
10 março 2023

Snel bezorgd en wederom heerlijk eten.

Mevr. W Stalman
7 março 2023

Compliment. Op tijd bezorgd, Uitstekende kwaliteit.

Peter-Jan Haaze
5 março 2023

Hallo Spencer en Brian, Fijn dat we weer bij jullie heerlijke maaltijden kunnen bestellen. Zag jullie bestelbrommer bij toeval in onze wijk staan. Hartelijke groet, Peter-Jan

Jet
4 março 2023

Super lekker eten. Vooral de rendang, sajoer lodeh en daging semoor erg smaakvol en lekker. Wij zijn fan! Alleen de saté vinden we wat minimaal en in verhouding met de rest duur en weinig.

Selena
4 março 2023
rw
28 fevereiro 2023
carien van ´t riet
27 fevereiro 2023

Mijn zoon en ik hebben genoten van het heerlijke eten. Niets aan toe te voegen, behalve dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Chapeau!

Henri
27 fevereiro 2023

Voortreffelijke maaltijd met al enig minpuntje dat de saté onvoldoende warm was.

Joan
26 fevereiro 2023

Gisteren weer voor de tweede keer eten besteld en het was heerlijk. Echt een aanrader!

Paul
24 fevereiro 2023

Altijd lekker en de bezorger is altijd op tijd en zeer vriendelijk!

Martina
22 fevereiro 2023

Lekker eten en op tijd bezorgd.

Gerard
19 fevereiro 2023
Liesko
19 fevereiro 2023

Het was weer heerlijk

Hc
18 fevereiro 2023

Heel lekker, zoals altijd

Marleen
17 fevereiro 2023

Eten was weer heerlijk. En snel thuisbezorgd. Helemaal goed !

Joey
16 fevereiro 2023

Goed eten en goede service!

Jos
8 fevereiro 2023

Verrukkelijk als vorige en vorige en vorige en eerste keer!

Cato
5 fevereiro 2023
Tineke en Armand
5 fevereiro 2023

Wij hebben héééérlijk gegeten!! Tot gauw maar weer!

Josha Beukema
4 fevereiro 2023

Zoals altijd weer een heerlijke maaltijd! Gezond en lekker!

Patrick
29 janeiro 2023

Zeer snel geleverd en smaakte heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vera
29 janeiro 2023

Heel erg lekker en mooie grote portie. Is alleen op het verkeerde adres bezorgd (paar straten verder), dus we hadden geluk dat die buren het naar ons toe hebben gebracht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjarda
29 janeiro 2023

Volgens mij is er een andere kok, het smaakt minder lekker. De nasi is niet echt nasi, maar gekookte rijst. Het vlees is ook een stuk taaier.

Jade
28 janeiro 2023

Super snelle levering en heel vriendelijk personeel! Eten was heerlijk

Bente
23 janeiro 2023

Lekker Indonesisch eten. We hadden een groot maandmenu. Voor twee personen net wat weinig. Dan zou ik er nog een klein (bij)gerecht bij bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
23 janeiro 2023
Sieger Rinzema
21 janeiro 2023

Top.

Marianne Johannes
21 janeiro 2023

Alles was weer perfect. Kwaliteit is zeer goed. Op tijd bezorgd. Zelfs eerder dan verwacht. Het smaakte weer heerlijk. Complimenten.

Geke
20 janeiro 2023

Zo smaakvol en goed bereid! Complimenten!

Koen
19 janeiro 2023
Joke
18 janeiro 2023

Het eten was erg smakelijk en op goede temperatuur.. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en de bezorging was keurig op tijd.

Sara tebbes Nijenhuis
16 janeiro 2023

Prima! heerlijk eten wat we van Toko gewend zijn.

Sophie
14 janeiro 2023

Heerlijk!

Katja S.
13 janeiro 2023
DB
13 janeiro 2023
Maureen
13 janeiro 2023

Heerlijk eten, goed warm en altijd super snel bezorgd.

Ron
12 janeiro 2023

Zoals altijd, heerlijk. En snelle bezorging.

Gerard
9 janeiro 2023
Naomi Rumaloine
8 janeiro 2023

Op opgegeven tijd bezorgd en eten heeft weer voortreffelijk gesmaakt !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandy
6 janeiro 2023

Bestelling geplaatst voor 19:15. Helaas kwam de bezorger pas om 19:45 aan.

Hc
5 janeiro 2023

Alles was weer heerlijk. Leuk die extra gadogado!

Toni Brandt
1 janeiro 2022
Esa
31 dezembro 2022

Was weer uitstekend 👌🏾Tot volgend jaar!

J.
25 dezembro 2022

Heerlijk eten!

Lex
24 dezembro 2022
R. Westerman
23 dezembro 2022
Tuan
19 dezembro 2022
Arianne Verhoog
19 dezembro 2022

Zalig en smaakt altijd naar meer. Veel vegan opties, super fijn!

Kruizenga
18 dezembro 2022

Altijd subliem, en naar smaak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kees
16 dezembro 2022
Ton
12 dezembro 2022

Heerlijke maaltijd en supersnel geleverd! Wel waren sommige gerechten veel afgekoeld. Misschien dat het winterweer (-2 graden C) hierin een rol heeft gespeeld?

Hanneke
12 dezembro 2022

Snelle bezorging! Maar ik weet vrij zeker dat ik het veganistische menu had gekozen en we hadden de vegetarische optie gekregen. Ook miste het drankje

Sanne
12 dezembro 2022

Heerlijk puur eten en super snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jochem Atema
12 dezembro 2022

Goede producten. Snelle bezorgen. Mooi keuze tussen vlees, vegetarisch en veganistisch. Als vleeseters doen wij er ook altijd een vegetarisch menu erbij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henkes
11 dezembro 2022

Overheerlijke smaken, net als de vorige keren!

Evelien
10 dezembro 2022

Het gratis drankje ontbrak en verkeerde dingen geleverd. Sajoer boontjes in plaats van gemengde groentes en volgens mij ook geen rendang maar iets anders. Smaak was verder prima.

Janet
10 dezembro 2022

Top!

Siti Aminah
6 dezembro 2022

Niet normaal lekker ❤️

L.
5 dezembro 2022

Als altijd, heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita
4 dezembro 2022

Vanavond weer heerlijk gegeten. Top kwaliteit eten. Fantastisch!

Hans
4 dezembro 2022

Altijd toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angie
3 dezembro 2022

Super

Houwing
2 dezembro 2022
Mark
2 dezembro 2022

Snel bezorgd, vreselijk lekker gegeten! Wel wat prijzig, maar zeker de moeite waard..

Anoniem
1 dezembro 2022

Perfect, altijd lekker eten

Jeroen
1 dezembro 2022

Volgende keer graag niet de cola vergeten 😉

Yvonne
28 novembro 2022

Heerlijk eten en altijd op tijd!

Niko
28 novembro 2022

Eten prima alleen alle kroepoek gerelateerde producten waren taai. Dus niet lekker. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susanna
26 novembro 2022

Heerlijk en smaakvol en elke keer bezorgd op de afgesproken tijd.

Hc
25 novembro 2022

Zoals altijd: heerlijk en snel!

Rose
25 novembro 2022

Altijd netjes,snel bezorgd en eten is heel lekker.

Danielle van Leeuwen
19 novembro 2022

Als altijd👍🏻

auke
18 novembro 2022

Prima smaak perfect bezorging precies op tijd

Tjarda
17 novembro 2022

Zoals ik gewend ben van onze toko, op tijd, warm en smakelijk

Tim van der Steen
14 novembro 2022

Bestel al heel lang zo nu en dan hier en het is altijd gewoon solide en legitiem!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
13 novembro 2022

Was weer heerlijk en snel bezorgd, op zondag

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geke Bolt
12 novembro 2022

Fantastisch lekker eten, vers en smaakvol. Bezorging prima en op tijd. Houen zo!

P.J.Houwing
11 novembro 2022

Hartstikke lekker en ruime porties

DA
7 novembro 2022

Er stond dat we recht hadden op een gratis drankje, helaas hebben we deze niet ontvangen. Eten was erg lekker, goed warm en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke en Armand
6 novembro 2022

Weer héééérlijk gegeten!! Tit gauw!

Angso
5 novembro 2022

Besteld op website, op tijd bezorgd en het eten is heerlijk!

Vermeulen
29 outubro 2022

Het was heerlijk

M Niemeijer
28 outubro 2022

Alles prima, lekker gegeten. Enige puntje was dat we een kleine bami en grote nasi kregen, terwijl we precies andersom besteld hadden. Jammer, want we vinden juist de bami het lekkerst.

Hans
21 outubro 2022

Het is alleen jammer dat de fantastische stokjes saté met eendenkooi ik overheerlijke pindasaus samen in 1 bakje zit met de sojourn. Eigenlijk zit de sajour altijd samen met de pindasaus vermengd. Daar moeten jullie echt nog een oplossing voor vinden. Verder de is de kwaliteit 10 sterren, snel bezorgd en je proeft de verse ingrediënten. Een pluim voor de kok

Jenny
17 outubro 2022

We hebben genoten. Wanneer je geen zin of tijd meer hebt om uitgebreid Indisch te koken….smaakt net zo lekker als vroeger bij oma thuis

Harry & Monique
17 outubro 2022

Voor het eerst in +/- 20 jaar weer eens gerechten gegeten van deze kok. Was me dat even “thuis komen”. Heerlijk! Spencer, bedankt! We komen snel weer (laat er niet weer 20 jaar tussen zitten, al hoewel ik het je wel gun dat je dan nog net zo fier in de keuken staat!)

Aaliyah
16 outubro 2022

Top zoals altijd! Goede kwaliteit, weinig vet aan het vlees en overheerlijk!

Elke Weis
15 outubro 2022

Het was weer top!!

Alexander
15 outubro 2022

Buncis te lang gekookt..

Naomi Rumaloine
14 outubro 2022

Smaakt weer voortreffelijk, op tijd bezorgd.

Tineke en Bettie
13 outubro 2022

Wij hebben héérlijk gegeten!! Bedankt en tot gauw!

Jos
11 outubro 2022

Kwaliteit is voor Onze Toko vanzelfsprekend, voor mij reden om bij Onze Toko te blijven bestellen! Supertevreden, ook over zeer snelle bezorging!

Jan Ko
9 outubro 2022

Gezond, puur (niet te vet, zoet of zout), veelzijdig en bovenal ontzettend lekker!

JB
2 outubro 2022
Hc
1 outubro 2022

Het was weer heerlijk!

Natas
25 setembro 2022

Ik zou nog wel vaker bestellen, Lekker, vriendelijk personeel, (De bak rijst mag wat groter)

Mark
25 setembro 2022

Heerlijk en smaakvol eten en ontzettend vlot bezorgd !!

Anneghien
24 setembro 2022
Timson
22 setembro 2022

Het was weer fantastisch zoals eigenlijk altijd. Vooral de rendang is echt een aanrader hoor.

Marissa
22 setembro 2022

Goed eten & Vriendelijke bezorger

Yvonne
18 setembro 2022

Was weer heerlijk. Wel iets pittiger dan voorgaande keren. Bezorging altijd keurig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G
16 setembro 2022

Super goed en lekker eten. Helaas de porties aan de kleine kant.

C.
16 setembro 2022

Het eten was er een half uur eerder dan aangegeven (we hadden 'zo snel mogelijk' aangeklikt), dus dat was een meevaller. Het eten was erg lekker en goed warm bij aankomst, en de portie groot genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar!

Marlo
12 setembro 2022

Helemaal prima! Altijd lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vin
12 setembro 2022

Het eten was prima bezorgd. De bezorger was er al ongeveer 40 minuten na bestelling, op een zondag. Vrij vlug dus. Doordat het huis moeilijk vindbaar is, zocht de bezorger netjes contact met mij op. Het eten smaakte heerlijk. Alles was goed verpakt en volledig. Portie grootte ook prima. Ik had bij mijn bestelling een klein verzoekje en daar is ook naar geluisterd. Bedankt daarvoor. Enige verbeterpunt is voor het rendang gerecht. Ik had gehoopt dat de rendang meer pittiger zou zijn en meer curry/jus had. De rendang was vrij mild qua peper. Voor de vergelijking: de tempeh was nog pittiger. Ook was de rendang vrij 'droog', als in dat het bijna geen jus/curry eromheen had. Juist in de jus blijven veel smaken/kruiden en pittigheid hangen. Mocht dit ooit aangepast worden, dan zou ik het graag weer willen proberen. Over het algemeen goed genoten van het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
11 setembro 2022

Was heerlijk, snel gebracht ,alleen sinas in plaats van 7-up

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjarda
10 setembro 2022

Lekker, warm en snel bezorgd

Conny Eldering
10 setembro 2022
|Evelien en Tineke
8 setembro 2022

Heeeeerlijk gegeten. Tot gauw!

Bernard
6 setembro 2022
JdB
4 setembro 2022
Wim
29 agosto 2022

Volgens verwachting geleverd. Was heerlijk

Patrick
29 agosto 2022
Yvon
27 agosto 2022

Heerlijk eten! En super snelle bezorging.

Marianne
26 agosto 2022

Alles was weer heerlijk. De kwaliteit is erg goed. Vooral het maandmenu was weer uit de kunst

Hagemans
20 agosto 2022

Geweldige maaltijden, mooi op tijd ezorgd en goede temperatuur

Jamie
16 agosto 2022

De beste!

Yvonne
14 agosto 2022

Heerlijk vers eten en goede bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
13 agosto 2022

Wederom erg lekker!

Tineke en Armand
13 agosto 2022

Het eten was weer heerlijk!! Tot gauw!

Linda
8 agosto 2022

Heerlijk!! Ik ga zeker weer bestellen:)

Wynanda
8 agosto 2022

Lekker met verse groente,lekker gekruid en öok aan details gedacht z.a. kroepoek, sabaks. Kettingen Als thuis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
4 agosto 2022

Was weer een poosje geleden maar het was weer top

G. Bolt
2 agosto 2022

Blij verrast bij mijn eerste bestelling. Fantastisch vers en smaakvol! Vele malen beter dan de slappe hap van veel bezorg-restaurants. Bezorging ruim op tijd. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ga zo door!

DB
31 julho 2022
Steven Westerhuis
30 julho 2022

Helemaal top

Norin
29 julho 2022
Jeroen
26 julho 2022

Altijd heerlijk eten, bezorging super. Kan niet anders dan aanraden!

Luuk
25 julho 2022

Altijd lekker, goede porties (dus niet voor een half weeshuis aan eten) en bezorging op de afgesproken tijd & heet bij aankomst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefsn
25 julho 2022

Het was weer heerlijk en perfect op tijd klaar

Armand en Tineke
23 julho 2022

Het eten was heel lekker!! Tot de volgende keer maar weer.

Jurrie
23 julho 2022

Was weer lekker zoals altijd en keurig op tijd bezorgd.

philip galjaard
23 julho 2022
Richard
18 julho 2022

Het is mijn eerste bestelling en die is mooi op tijd geleverd bij het ophalen. Het eten : het eten was goed op smaak. Ik kan het weten want ik ben een Indo en ik ben ermee opgegroeid. Mijn eerste keer is dus positief. Maaaar als het niet goed is zal ik het ook melden. Succes

Hans Werker
18 julho 2022

Heerlijk eten, enorm goed van smaak, dikke plus. Verder enorm snel bezorgd vriendeljke bezorger. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annejoke
16 julho 2022

Fantastisch op tijd het eten gekregen door de topbezorger Mattijn! Superlekker eten. Genoten. Altijd weer heerlijk!

Heco
15 julho 2022

Zoals altijd: snel en erg goed! Sambal goreng telor was een leuk cadeautje

Tjarda
14 julho 2022

Heerlijk, as usual. Verrekt snelle bezorging ook weer, heel fijn

H. van den Brink
11 julho 2022

Bestellen ging vlot, eten kwam stipt op aangegeven tijdstip en was nog goed warm. Smaakte zoals altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin Wieman
10 julho 2022

Erg lekker! En een rijk vegan aanbod. Verbeter de wereld, go vegan!

Tineke
8 julho 2022

Héééérlijk gegeten "Mijn Toko" !!

Maartje
3 julho 2022

Het vegetarische maandmenu groot, was voldoende voor twee personen. Het smaakte voortreffelijk, was gevarieerd met veel groenten, tofu en tempé. En heel belangrijk: niet te vet of te zout! De bestelling werd geleverd binnen de verwachte tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
3 julho 2022

De nasi rames speciaal was geweldig. Ontzettend rijk van smaak, goed gevuld, heerlijke kip. Zoals altijd weer ontzettend lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
3 julho 2022
Verena
3 julho 2022
Yvonne
2 julho 2022

Heerlijk eten. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Frans
1 julho 2022

Heerlijk combinatiegerecht en snel bezorgd! Top!

Sandra
30 junho 2022

Op zich was het weer heerlijk maar bij de veganistische gerechten horen volgens mij geen gekookte eieren. Helaas zaten die erop en hierdoor 4 sterren, dat hebben we weg kunnen gooien.