Reviews from Onze Toko Groningen

Recent reviews

5.0
Weis
13 July 2024

Het smaakte weer heerlijk; jammer alleen dat nu voor de 2 de keer de kroepoek er niet bij zat..

Marga
11 July 2024

altijd goed en lekker, jammer dat er geen sausen zijn zoals babi pangang of loempia saus

Jos
6 July 2024

Heerlijk eten, alleen jammer dat de mee bestelde kroepoek en sambal zo vaak wordt vergeten!

Marco
6 July 2024

Het eten was zoals altijd zeer goed, maar helaas al voor de tweede keer duurde het veel te lang. Volgende keer maar met afhalen proberen.

Roy
5 July 2024
Jos
5 July 2024

Bezorging ruim op tijd! Constante kwaliteit.

Majella Verschuur
4 July 2024

Voor de eerste keer besteld, snelle levering en goede kwaliteit!

Jurrie
1 July 2024

Zo doorgaan, was weer lekker.

Ruub
30 June 2024

Vriendelijke bezorger. Voor 18 euro kreeg ik genoeg eten om twee dagen van te eten. Dat vind ik altijd wel mooi, gewoon meer dan genoeg krijgen. De smaak was lekker, alleen heb ik het wel eens sterker gehad hier. Alsof er wat minder kruiden in gingen dan eerder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Job
30 June 2024

Was erg lekker, en keurig op tijd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiebe
28 June 2024

Het eten was ontzettend smaakvol, zoals altijd. Deze keer heb ik voor het eerst het vegetarische menu besteld en hoewel het super smaakte miste ik saus. Groentenat is toch anders dan jus, volgende keer bestel ik het weer met extra pindasaus. Dit is persoonlijke smaak, ik heb niks aan te merken op de kwaliteit oid. Nogmaals, het eten was super.

Michael
24 June 2024
Sandra
23 June 2024

Het eten was weer heerlijk. De vegan gerechten zijn ontzettend smaakvol. Helaas kregen we de bestelde kroepoek niet, maar dat komt de volgende keer vast wel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jurrie
22 June 2024

Lang geleden dat we weer besteld hadden,maar het was weer heerlijk eten. Tot de volgende keer maar weer.

Marleen
22 June 2024

Het was weer heerlijk! Alles vers, lekker en goed verpakt thuisbezorgd. Bezorging wel later maar ja het zal wel druk zijn op zaterdagavond.

Eric Grooters
16 June 2024

Het was weer ouderwets lekker en goed. Zoals het hoort. De smaken waren heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
15 June 2024

Heerlijk gegeten. Ga zeker vaker bestellen.

Walter
9 June 2024

Snelle levering. De Saté was smaakloos en lijkt niet echt gemarineerd te zijn. Het is te vergelijken met de diepvries saté van de supermarkt. De rest van het eten wad wel lekker op smaak.

Eric Grooters
8 June 2024

Het leek wel of de bestelling op zijn kop had gelegen want alles was door elkaar heen gelopen. dit was jammer voor de smaak

Patrick
3 June 2024
Martin Nevels
2 June 2024

Zoals altijd, op tijd, goede hoeveelheid, warm en vooral erg LEKKER!

M. Wiegmans
1 June 2024

Uitstekend! En zeer op tijd.

Grooters
27 May 2024

Heerlijk gegeten en een prima service

carien van ´t riet
25 May 2024

Heerlijk gegeten samen met mijn zoon. voor herhaling vatbaar!!

Sophie Meijer
25 May 2024

Het was voor mij de 1e x en ik vond het heerlijk. De bezorging was op tijd en alles was heerlijk warm. Het eten was ook echt Indisch zoals mijn moeder het vroeger maakte. Alles was ook heel goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Annelies
16 May 2024

Bezorging was zeer snel, bakjes lekten een beetje maar bami was deels koud en er zat geen kroepoek bij.

Patrick
12 May 2024

Zeer snel bezorgd ,smaakte goed

Peter Olive
12 May 2024

Al aan Andrew door gegeven 😀

Esmee
29 April 2024

Helaas ontbraken de toevoegingen in ons maandmenu zoals de sambal, kroepoek etc. De rijst in het vegan menu leek ook niet helemaal gaar te zijn of het was droog. Meerdere keren besteld/ afgehaald inmiddels, maar dus vaker iets ontbrekend of van minste kwaliteit helaas. De mensen zijn super lief en de smaak goed.

Erwin
26 April 2024

Heerlijk gegeten.

Aaricia Frans
26 April 2024

Eten was heerlijk. We hadden een maandmenu voor 2 pers.

Dijksterhuis
25 April 2024

Echt heerlijk eten en een heel lieve bezorger!

Martijn
25 April 2024
Rein
23 April 2024

Zoals altijd: heerlijk gegeten!

Maja
9 April 2024
Tim
7 April 2024

Bestel hier al jaren eens in de zoveel tijd het veganistisch maandmenu. Altijd solid!

Elke Weis
6 April 2024

Heerlijk eten, fijn op temperatuur. Enige minpuntje.. de atjar is niet meegeleverd.

Koert Talens
4 April 2024

Rijstmaaltijd voor 2 personen besteld. Heerlijk gegeten. De lekkerste saté die ik ken. Vlotte bezorging.

Marten
31 March 2024

Heerlijk eten , goed warm , constante kwaliteit . Ha zo door !

Marten de Haan
30 March 2024

We misten de Atjar. Bakje komkommerstukjes in zuur misschien? Bestelling was er deze keer supersnel en dat was in het verleden wel eens anders...

Christiaan
26 March 2024

Helaas was het eten er pas na 1 uur 45 min. Wel echt te lang, ook al is het druk. Gratis stukje spekkoek en welgemeende excuses waren welkom van deze aardige mensen. Maar waar het echt om gaat is natuurlijk het eten. Dit was helaas voor mij niet wat ik had gehoopt. Weinig diepgang en niet de authentieke smaken zoals ik ze in ieder geval ken. Smaken verschillen, maar volgende keer bestel ik weer bij 'die andere toko'.

Jan de Jong
22 March 2024

Was later dan gevraagd door drukte , werdt daar over gebeld dat het later werdt bezorgd, erg netjes. Blikje drinken is aangeboden, zat helaas niet bij de bestelling maar het eten was echt superlekker.

Jenny
18 March 2024
AC Elema
10 March 2024

Heerlijk eten, lekker gekruid en de smaken van de verschillende gerechten passen goed bij elkaar. Snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marten
5 March 2024

Een heerlijke nasi rames gehad, uitstekend van smaak en een royale portie .

Martijn
2 March 2024

Dit keer was de bezorging laat en de sambal en kroepoek ontbraken. Jammer. Verder was het eten heerlijk

Co
2 March 2024

Super . Ze hebben hebben ons netjes opgebeld dat ze ivm drukte iets later waren. En als complicatie een drankje aan geboden.

Klaas Schut
1 March 2024

Goed gesmaakt goed op temperatuur tot de volgende keer.

Catharina Van den broek
22 February 2024
Rein Scholte
22 February 2024
Mike
18 February 2024

Het eten was zeer slecht. Niet wat we gewend zijn van jullie. De satesaus was gewoon hard en korrelig. Jullie zijn ons als klant helaas kwijt.

Tineke en Armand
10 February 2024

Heerlijk gegeten! Veel en lekker!! Tot gauw!

Caitlin
8 February 2024

Geleverd binnen 45 minuten door een zeer vriendelijke en vrolijke bezorger. Eten was buitengewoon heerlijk, de rendang was echt om je vingers bij af te likken. Zo fantastisch gekruid. Bami en nasi waar geen enkel ander Chinees of Indonesisch restaurant tegen op kan. Grote porties ook, we hebben allebei twee borden vol op gegeten en hebben nog genoeg over voor restjes. Wij komen hier zeker nog eens terug! Dank je wel!

Edwin Smit
4 February 2024

Ik ben normaal gesproken niet zo van het beoordelen maar we hadden inmiddels een keer of 4 erg lekker gegeten dus ik dacht tijd voor een beoordeling. Naast het lekkere eten is het personeel erg vriendelijke en oplossingsgericht.

Richard
1 February 2024

niet normaal lekker

Elso Kwak
1 February 2024

Waarom is er geen varkensvless sateh? Smaak kon beter. Bezorging veel te laat, maar gratis "drink" gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel Kock
29 January 2024

Goed en lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harrie Zandstra
28 January 2024
Paul Houwing
25 January 2024

Altijd grote smakelijke porties , niet al te duur ,prima bediening, kortom top !

Marleen
21 January 2024

Super lekker. En super netjes verpakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
20 January 2024

Verbeterpunten zijn er niet. De kwaliteit is altijd zeer goed. Alles is heerlijk en de bezorging gaat altijd uitstekend. Het eten is zeer heet als het aankomt. Wij zijn echt heel tevreden en zullen zeker vaker gaan bestellen bij deze Toko

evu
15 January 2024

Het eten is super (zie de 5 *****). De 'temperatuur' van het eten is de laatste paar keren niet optimaal geweest, m.a.w. teveel afgekoeld op het moment, dat het aan de deur werd afgeleverd (zie de 3***); misschien waren we het laatste afleveradres 'in de rij'. Hopelijk de volgende keer (die zeker gaat komen) een lekkere warme maaltijd;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lilian
14 January 2024

Hoge kwaliteit, geweldig eten! Elk gerecht had een andere en heerlijke smaak, niet de eenheidshap die je soms krijgt bij Oosters eten. Aanrader: bellen als het lang lijkt te duren (bij ons ging er iets mis met de bezorging - na een telefoontje kwam het snel)

Martin Nevels
12 January 2024

Prima verzorgd, op tijd en uiteraard weer erg lekker allemaal!

Aram
8 January 2024
Marten
6 January 2024

Heerlijke Nasi Rames met sate , goed gekruid, ruim voldoende.

Karst
6 January 2024

Beste bezorging en eten is altijd super lekker.

Lwijma
29 December 2023

Heerlijk eten

RP
26 December 2023
Bea dekker
24 December 2023

Heerlijk eten besteld. We hebben gesmuld. Deze toko is een aanrader.

Hc
23 December 2023

Ook het vega menu bleek heerlijk!

coba
22 December 2023

Super lekker. Niet te vergelijken met de lokale chinees , Maar veel beter

Harry
20 December 2023
Amy
14 December 2023

Vegan menu besteld, maar ipv van vegan/cassave kroepoek was het kroepoek met garnalen. Echt heel slecht ! Zeker omdat er meerdere keren is aangegeven dat alles vegan moest zijn. Dit soort fouten mogen niet gemaakt worden.... Wat als ik allergisch was? Helaas kwam ik er pas na een paar achter. Dus als ik straks ziek word weet ik waardoor ... :(

Elke Weis
10 December 2023

Het was weer heerlijk! Bedankt voor de heerlijke sambal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke
4 December 2023
G. de Jonge
3 December 2023

Lekker Indisch eten. Grote porties. Helaas was de sate van varkensvlees al voor 17.30 uur uitverkocht.

Maja
3 December 2023
Johnny
30 November 2023

Heerlijk gegeten grote menu Zeker nog een keer bestellen Top bedrijf

Jos
30 November 2023

Heerlijk eten!

Co
30 November 2023

Super lekker. En eten was nog heet toen het bezorgd was.. Zeker een aanrader

Tuinstra
27 November 2023
Betty
26 November 2023

Het was weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
25 November 2023

Smaakt goed grote portie,s en snel gebracht

M
25 November 2023

Het eten was erg slecht. De kip was niet meer goed, het rook enorm bedorven. De geur was moeilijk uit de huiskamer te krijgen. We hebben allen buikklachten gehad vannacht. Het overige eten was zo zout dat je de smaak van het eten niet meer proefde. Erg tegenvallend, andere keren was het heerlijk.

Marianne Johannes
25 November 2023

Zeker geen verbeterpunten. Hebben maandmenu vlees groot besteld. Voor de 1ste keer. Volgende keer weer. Zeer smaakvol. Werd heel snel bezorgd

Fanne
20 November 2023

Ik was helaas niet tevreden. Ik vind het erg jammer, want ik woon om de hoek en hou erg van Indonesisch, dus ik had graag vaker bij jullie besteld. Tijdens het bestellen werd me niet duidelijk hoe lang het ongeveer zou duren voordat het bezorgd zou worden. Na de bestelling kreeg ik een mailtje dat het na uur bezorgd zou worden. De bezorging kwam echter een half uur te laat. Toen ik belde om te vragen hoe lang het vertraagd zou zijn, kreeg ik de voicemail. De loempia’s vond ik erg lekker en de nasi rames ook. De nasi goreng was helaas behoorlijk aangebrand.

Jos
20 November 2023

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Crijn Lamers
19 November 2023

Geweldig gegeten! De ervaring en passie van de kok zijn zeker te proeven! Mijn complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Spoor
19 November 2023

Het was weer heerlijk !

Lenie
19 November 2023

Heerlijk eten, goede porties. Een aanrader!

M
7 November 2023
Peter Olive
3 November 2023

Het was weer lekker.

Corine
3 November 2023
Alynda
2 November 2023

Zoals altijd erg lekker eten, maar er was geen sambal bij geleverd :( :( Beetje vreemd dat het voor de bezorger lastig was ons huisnummer te vinden, terwijl die duidelijk op google maps staat, maar goed - het eten smaakte daar niet minder om. (Wel door het gebrek aan sambal)

Erwin Java
31 October 2023
Marleen
28 October 2023

Makkelijk online bestellen en betalen. Het eten was weer heerlijk ! Vriendelijke bezorger en je krijgt per mail bericht over de planning van de bezorging.

auke
21 October 2023

zoals altijd perfect op tijd en heerlijk !!!

Martin Nevels
21 October 2023

Het was weer prima, zoals altijd. Bedankt!

Jeroen
21 October 2023

De kwaliteit is zoals altijd goed maar deze keer 2 opmerkingen: Op het maandmenu veganistisch staat op de site dat er broccoli in de Tahoe belado zit maar er zaten spruitjes in. Deze lust ik niet. Zou fijn zijn als de site actueel is om te bepalen of ik het deze maand wil bestellen. Daarnaast zaten er 2 ministukjes bloemkool in de bloemkool kerrie, bijzonder weinig. Hopelijk de volgende keer wat beter.