Beoordelingen van Onze Toko Groningen

Recente recensies van Onze Toko Groningen

5 sterren na 54 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden over het lekkere eten van onze toko. Deze keer werd het eten ook supersnel bezorgd. Het enige minpuntje was dat er een haar in het eten zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was on time and the delivery giu was really nice and polite. The food was amazing as always. I wish they had also a menu with all fish dishes since I am a fish lover but their menu' with meat is amazing. Meat is tender, rice is cooked perfectly and never overcooked, they always have nice vegis in a delicious sauce and the sate sauce is one of the best I have had take away. Keep up the great job!

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en alles was netjes op tijd klaar.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Punten systeem werkt niet meerdere x besteld nog steeds 1 punt. Eten was heerlijk blikje fanta vergeten helaas

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk - zoals altijd - vers en smakelijk

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd geleverd. Deze toko houden wij erin!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgd....

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Telor Tahoe. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, veel en vooral heel lekker

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!/

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd op een zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Bij een menu ontbraken 3 gerechtjes. Per menu voortaan erop zetten wat wat is en met name de Vega gerechten . Nu zaten er menu's bij elkaar in.. we willen wel puzzelen maar niet tijdens de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd op de afgesproken tijd bezorgd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ook was er veel zorg besteed aan het inpakken van het eten om er voor te zorgen dat het nog warm was. Plastic bakje, huishoudfolie, zilverfolie en papier. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten.. Niet prijzig!! Verse vlees en groente..

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Bezorging was precies zoals afgesproken. Voor herhaling vatbaar...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan loempia, bapao, nasi en gado gado waren heerlijk. Had iets meer saus bij de vegan gado gado gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima indisch eten. Voor de echte indo mag het iets meer pedis.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, kip bapao erg veel smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd weer erg lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur bezorgd, en heerlijk eten! Te lang geleden dat we bij Onze Toko besteld hadden.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en supersnel!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke mensen en super lekker eten!!!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima in orde. Alleen jammer dat er geen suikervrije frisdrank is. Als suikerpatiënt heb ik niks aan een blikje cola. Maar het eten was weer heerlijk!

Reactie van Onze Toko:Beste Hc, bedankt voor uw reactie. Wij gaan ervoor zorgen dat coca cola zero aan de keuzes word toegevoegd. Hopelijk tot snel ! Met vriendelijke groet, Team onze toko

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

wat een variatie, en heerlijk vers alles en goed gekruid, topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Zeer smakelijk! De bezorging was snel en zeer correct vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst in jaren weer pepesan besteld, het was heerlijk! Ik had besteld via internet en aangegeven dat ik het eten graag om half zeven wilde ontvangen. Dat lukte keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 1e keer bestelde ik voor het eerst een heel menu via thuisbezorgd en gaf ik 5 sterren. Heerlijk was het. En goed vers bereid. Nu rechtstreeks besteld en geef ik 3 sterren. Oude taaie opgewarmde bami en aan de kip zaten ook niet weg te kauwen droge stukjes aan. Kortom smaakte niet vers en niet naar meer dit keer. Groente en de sate waren oke. Vind het min bestelbedrag van 20 euro ook teveel. Dat is ook nog excl bezorgkosten. Ik heb nu de hoofdprijs betaald. 12.50 lijkt mij een redelijker prijs. Tip. Denk ook aan mensen die voor 1 persoon iets willen bestellen.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Vegan maandmenu, geniet elke keer! Tahoe is mijn favoriet en het stelt me nooit teleur, het smelt gewoon in m'n mond. Vaste klant!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkah

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij dat we jullie hebben ' ontdekt ' . Al een paar keer besteld. En elke keer weer smullen. Eten met liefde gemaakt. Top

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer eten gehaald bij Toko. Het eten was lekker en we gaan zeker nog eens eten halen bij Toko

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker via onzetoko maar deze keer was het helaas niet volgens onze verwachting. De saus bij de saté was heel waterig en de saus bij de loempia's zat er niet bij, evenals de atjar en seroendeng. Vervelend en jammer maar we hebben alsnog wel lekker gegeten. Bezorging was snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super! Heerlijke saté ajam en de omelet met tofoe en ketjap saus was fantastisch

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijdje van Onze Toko tot ons verdriet uit de lucht, maar gisteren weer besteld (vega rijsttafel) en we hebben gesmuld! Sterker nog, volgens ons is de kwaliteit nog beter geworden. Er zaten voorheen nog wel es wat laffe gerechten bij, maar het leek smaakvoller en kruidiger nu! heerlijk, dank jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.